Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA IR ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Sp-connect.lt naudojami slapukai (cookie)

Mūsų Tinklalapyje cookie (slapukai) naudojami Tinklalapio lankomumo ir Turinio populiarumo statistikos tikslais. Cookie naudojimas neleidžia nustatyti Jūsų asmens tapatybės. Mes turime teisę perduoti anonimišką statistinę informaciją tretiesiems asmenims. Jūs turite teisę blokuoti cookie naudojimą savo interneto naršyklėje.

Privatumo informacija ir taisyklės

Bendra informacija

UAB “Vasarė” (toliau – Duomenų valdytojas) šiomis privatumo taisyklėmis (toliau – Taisyklės) nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo valdomai interneto svetainei www.sp-connect.lt. Taisyklių nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir/ar paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį naudojate.

Duomenų valdytojo rekvizitai:

Juridinio asmens pavadinimas: UAB “Vasarė”

Juridinio asmens kodas: 152491199

Registracijos adresas: Turgaus a. 25, 91246 Klaipėda, Lietuvos Respublika.

Tel. +37046246525

El. paštas: info@sp-connect.lt

Prižiūrinčiosios institucijos: Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.

Duomenys apie duomenų valdytoją kaupiami ir saugomi VĮ Registrų centrasVilniaus filiale.

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte Taisykles, nes, kiekvieną kartą lankydami Duomenų valdytojui priklausančias interneto svetaines ar socialinių tinklų paskyras sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šiose Taisyklėse. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome nesilankyti mūsų svetainėse/socialinių tinklų paskyrose, nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.

Patvirtiname, kad Duomenų valdytojo svetainių ir socialinių tinklų paskyrų lankytojų duomenys bus renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Taikomos visos protingos techninės ir administracinės priemonės tam, kad mūsų surinkti duomenys apie svetainių ir socialinių tinklų paskyrų lankytojus būtų apsaugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. Duomenų valdytojo darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos įskaitant ir informacijos apie svetainių lankytojus.

Jei esate asmuo, kuris yra jaunesnis negu 16 metų, prieš pateikdami asmeninę informaciją, turite gauti savo tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą.

Taisyklėse vartojamos sąvokos suprantamos taip, kaip jos yra apibrėžtos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente Nr. 2016/679 (ES).

Kokią informaciją apie jus renkame?

Tiesiogiai jūsų pateikiama informacija

Svetainėje www.sp-connect.lt Jūs užsiregistruojate kaip naudotojas paslaugos – pirkimui, kurioje pateikiate savo asmens duomenis: vardą, pavardę, gyvenamosios vietos adresą, kontaktinį telefoną ir elektroninio pašto adresą.

Jeigu jūs pateikiate mums kito asmens duomenis, mes laikome, kad jūs esate tinkamai gavę iš to asmens sutikimą dėl jo asmens duomenų pateikimo.

Informacija, kaip naudojate mūsų svetaines

Taip pat mes galime rinkti, saugoti ir naudoti informaciją apie jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje (ir/ar mobilioje aplikacijoje) bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių).

Informacija iš trečiųjų šalių šaltinių

Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus. Informacijos apie jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų paslaugų, kai prie jų prisijungiate, pavyzdžiui, per velostreet paskyrą Facebook tinkle.

Slapukų naudojimas

Slapuką (angl. cookie) sudaro informacija, tinklo tarnybinės stoties siunčiama interneto naršyklei ir laikoma naršyklės. Ši informacija vėliau siunčiama atgal tarnybinei stočiai kaskart kai naršyklė paprašo puslapio iš tos tarnybinės stoties. Tai leidžia tai tinklo tarnybinei stočiai identifikuoti ir sekti interneto naršyklę. Mes naudojame Google Analytics naudojimuisi šia interneto svetaine analizuoti, šią statistinę informaciją laikys Google Inc., kurios privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Slapukai suteikia mums informacijos apie jūsų naršymą svetainėje ir padeda įvertinti lankytojų naršymo įpročius. Taip pat leidžia pateikti aktualią informaciją ir tobulinti svetainės turinį.

Jūs galite nuspręsti, ar norite priimti slapukus. Galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus taip, kad slapukai nebūtų priimami. Jei slapukai yra išjungti, kai kurios šios svetainės funkcijos gali neveikti. Savo duotą sutikimą priimti slapukus bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Duomenys apie naudojamus slapukus

 

Slapuko pavadinimas Aprašymas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas Naudojami duomenys
PHPSESSID Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti Pirmo įėjimo į puslapį metu Vienai sesijai Unikalus identifikatorius
cookie_notice_accepted Slapukas naudojamas svetainėje esančiam pranešimui dėl slapukų ir užtrikrina, kad vartotojui pranešimas būtų parodytas tik vieną kartą Įėjimo į puslapį metu 1 metus Reikšmė – “True”
_gid Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją Įėjimo į puslapį metu 1 parą Unikalus identifikatorius
_ga Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją Pirmo įėjimo į puslapį metu 2 metus Unikalus identifikatorius
_Gat_gtag_UA_*_*

 

Google naudojamas slapukas vrtotojui indentifikuoti Įėjimo į puslapį metu 1 minutė Reikšmė – “1”

Trečiųjų šalių slapukai

__asc __auc Stebėjimo slapukai iš „Alexa“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas. Daugiau informacijos žr. „Alexa.com“ svetainėje Pirmo įėjimo į puslapį metu Atitinkamai30 min.,  1 parai Apskaitai naudojami unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Alexa.com“
fr Facebook slapukas reklamos tikslams Atidarius velostreet.com profilį 2 mėnesius Unikalus identifikatorius
__utma, __utmb, __utmc Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas. Daugiau informacijos žr. „Google“ svetainėje Pirmo įėjimo į puslapį metu Atitinkamai 2 metus, 30 min., Vienai sesijai Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“
__utmz Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai Pirmo įėjimo į puslapį metu 6 mėnesius Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“
1P_JAR Sapukas iš hotjar.com naudojamas stebėti kaip lankytojai naudojasi svetaine Pirmo įėjimo į puslapį metu 1 mėnesį
CONSENT Google slapukas Pirmo įėjimo į puslapį metu Sausio 10, 2038
DV Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 10 minučių Unikalus identifikatorius
NID Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 6 mėnesius Unikalus identifikatorius
OGP Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 1 mėnesį Unikalus identifikatorius
OGPC Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 2 mėnesius Unikalus identifikatorius
SNID Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 6 mėnesius Unikalus identifikatorius
__cfduid Cloudflare naudojamas puslapio užkrovimo greičiui pagerinti. Addtoany informacijos dalinimuisi skirto įskiepio slapukas.
https://www.addtoany.com/privacy
Pirmo įėjimo į puslapį metu 1 metus Unikalus identifikatorius
__sharethis_cookie_test__ “Share this” dalinimosi įskiepio spalukas.
https://www.sharethis.com/privacy/
Įėjimo į puslapį metu Vienai sesijai Reikšmė – “1”

Kaip naudojame jūsų informaciją?

Galime naudoti surinktą informaciją toliau nurodytais tikslais:

  • Pirkimo- Pardavimo sutarties įvykdymui
  • Tiesioginė rinkodara
  • Suteikiant specialias Nuolaidas (dalyvaujant lojalumo programose)

Kam atskleidžiame jūsų informaciją?

Mes atskleisime jūsų informaciją toliau nurodytiems subjektams:

  • Siuntų, krovinių pristatymo tarnyboms, tiek kiek to reikia, kad įvykdyti prikimo-pardavimo sutarties sąlygas;
  • Mokėjimų ir astsikaitymų institucijoms, bei lizingo bendrovėms tiek kiek to reikia, kad įvykdyti prikimo-pardavimo sutarties sąlygas;
  • Kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teikiamas informacinės visuomenės paslaugas.

Atvejai, kada mes galime atskleisti jūsų informaciją kitoms šalims:

  • Norėdami nepažeisti įstatymų arba reaguodami į privalomą teismo proceso reikalavimą (pvz., gavę teisėtą nutarimą ar nutartį daryti kratą arba kitą teismo sprendimą);
  • Norėdami patvirtinti savo veiksmų teisėtumą;
  • Galime atskleisti jūsų informaciją susijusiai trečiajai šaliai bendrovių susijungimo, perdavimo ar bankroto atveju;
  • Kitais atvejais su jūsų sutikimu arba teisėtu jūsų prašymu.

Ką darome, kad apsaugotume jūsų informaciją?

Įdiegėme atitinkamas fizines ir technines priemones, kad apsaugotume informaciją, kurią renkame paslaugų teikimo tikslu. Tačiau nepamirškite, kad, nors ir imamės tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs.

Jūsų duomenis saugosime 2 metus nuo paskutinės datos, kada jūs naudojotės velostreet.com svetaine.
Pasibaigus šiam terminui, duomenys bus ištrinami taip, kad jų negalima būtų atgaminti.

Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės

Mes garantuojame šių jūsų teisių įgyvendinimą ir bet kokios susijusios informacijos pateikimą, esant Jūsų prašymui ar paklausimui:

  • žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
  • prašyti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, įskaitant tiesioginę rinkodarą;
  • prašyti ištrinti Jūsų asmens duomenis („teisė būti pamirštam“);
  • prašyti savo asmens duomenų perkeliamumo, tai yra leisti Jums susipažinti su savo asmens duomenimis forma, kai Jums bus pateikiami asmens duomenys įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu.

Norėdami pasinaudoti aukščiau išvardintomis teisėmis, prašome, susisiekti su mumis elektroninio pašto adresu: info@velostreet.com.

Trečiųjų šalių svetainės, paslaugos ir produktai mūsų svetainėse

Duomenų valdytojo interneto svetainėje(-ėse) ar socialinių tinklų paskyrose gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių Duomenų valdytojas nekontroliuoja. Duomenų valdytojas neatsako už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite būti atsargūs ir perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

Baigiamosios nuostatos

Esant bet kokiam Jūsų prašymui dėl asmens duomenų tvarkymo ar su tuo susijusiam klausimui, prašome parašyti mums elektroninio pašto adresu: info@velostreet.com.

Šios Taisyklės peržiūrimos ne rečiau, kaip kartą per dvejus metus. Atnaujinę Taisykles, informuosime jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami pranešimą konkrečioje svetainėje(-ėse) ar socialinių tinklų paskyrose. Jei prisijungsite ar naudositės mūsų teikiamu turiniu ir/ar paslaugomis po tokio pranešimo paskelbimo, laikysime, kad jūs sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime. Naujausia Taisyklių versija visada pateikiama čia: http://www.sp-connect.lt/index.php/privatumo-politika/ .